Följ utvecklingen
i Beckomberga

Varje månad tar vi nya foton i området. Här kan du se några av de senast tagna bilderna.

Den som väntar på nå’t gott...

Snart öppnar Tobbes krog till glädje för alla boende i Beckomberga. Säkert kommer också andra långväga gäster att hitta hit. Läs mer »

Kulturen i Beckomberga

Mitt i parken i Beckomberga i det i vardagstal kallade ”Gröna Huset” ligger Beckis, en k-märkt arkitekturpärla som väckts ur sin törnrosasömn med en mängd aktiviteter inom musik och teater. Läs mer »

Gott nytt år i Beckomberga

Vad sägs om askrullad lax ”mediumrare” med äppelskum, smör, örter och bönchili? Eller vattnas det mer i munnen av en hängmörad biff med spicy morot, vitlöksconfit och druvor? Läs mer »

Inom kort startar markförstärkningsarbeten i Beckomberga

Inom några veckor beräknar vi påbörja markförstärkningsarbeten och omläggning av ledningar för vatten och avlopp. Läs mer »

Här kommer de nya husen att ligga

Detaljplanen för etapp 3 i Beckomberga börjar ta alltmer form. Nästa steg är att planen ska gå till utställning. Vi hoppas förstås att det inte blir några överklaganden. Läs mer »

Dörrarna har öppnats för den nya förskolan

En av de gamla anrika byggnaderna i Beckomberga park är nu ombyggt till förskola och den 11 januari öppnades den första förskolan inom Raoul Wallenberg Skolan. Läs mer »

"En ny lägenhet i den uppvuxna parken är idealiskt för vår familj"

Vi tittade på allt möjligt innan vi bestämde oss. Område, planlösning, pris - allt skulle stämma. I höstas flyttade vi in i vår lägenhet på fyra rum och kök i Äppelblomman i Beckomberga Läs mer »

Kom och fira med oss i
Beckomberga - idyllen i Bromma

Söndag den 4 oktober klockan 12.00-14.00 Läs mer »

Nytt parkstråk i Beckomberga

Stockholms stad kommer att anlägga en ny parkväg i Beckomberga, vilken kommer att länka samman parkstråket mellan Råcksta och Kyrsjölötens naturreservat. Läs mer »

Nya bostäder i parken

Beckomberga är en idyll som ligger inbäddad i en vacker parkmiljö. Den lantliga känslan är en del av boendet, samtidigt som stadspulsen gör sig påmind på behagligt avstånd. I området finns service, skolor och daghem och med närheten till skog och sjöar blir fritiden aktiv.

Välkommen till en familjedag

Lördagen den 24 maj klockan 10-14 arrangerar vi en riktig äventyrsdag i Beckomberga, idyllen i Bromma. Vi bjuder på picnic, underhållning och visning av våra bostäder. Läs mer »

Upptäck Beckomberga